Houtbouw/daken
Dachkonstruktion allgemein

Houtbouw/daken

Timmerwerk, het dak dekken – de kroon op het werk…

Wij zien het dak als de kroon op het huis en ontwerpen met de modernste CAD-technieken niet alleen daken, terrasoverkappingen en halconstructies voor de industrie of landbouwsector, maar ook complete gebouwen in houtskeletbouw. Realiseer uw dromen en creëer met ons woonruimte met een aangenaam leefklimaat en lage energiekosten. Met een gekwalificeerd team produceren en monteren wij dakconstructies in elke dakvorm, van zadeldak tot sheddak, schilddak tot wolfsdak. Wij realiseren het dak van uw keuze. Ons eigen montageteam voert alle werkzaamheden uit, van het produceren van de dakconstructie tot de uiteindelijke dakbedekking.

Bekijk ook onze brochures!

Nederlandse architectuur in combinatie met Duitse kwaliteit houtskeletbouw

Om Uw bouwdromen te realiseren, gaat U niet met de eerste de beste in zee. U zoekt een bedrijf waarop U blindelings kunt vertrouwen. Een bedrijf dat de nodige expertise en creativiteit in huis heeft. Dat samen met U de plannen bespreekt en rekening houdt met Uw specifieke wensen. Dat over een ruime ervaring beschikt en een indrukwekkend Portfolio kan voorleggen.

Logo HSB

Onze referenties

Met onze 30 jaar ervaring kunnen we met trots op onze bouwprojecten terugkijken. Hieronder vindt u een kleine selectie uit ons portfolio.

Contactpersonen

Houtbouw/daken

Hier vindt u onze contactpersonen voor turnkey bouwen. We informeren u graag over onze referenties en diensten.

Stefan Slaghekke

Stefan Slaghekke

Manager projektontwikkeling

Tel.: 0031 743 033 900
E-mail sturen

Newsletter

Wilt u op de hoogte blijven van ons bedrijf, onze producten en actuele ontwikkelingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!