EVO kozijn- en deursystemen van kunststof

EVO_AD

EVO_AD is de klassieke aanslagdichtingsversie onder de EVO-raamsystemen. Het profiel overtuigt door zijn smalle aanzicht en design-georiënteerde uitstraling. Bovendien zorgt het gekozen sponningontwerp ervoor dat een raam van het systeem EVO_AD bijzonder eenvoudig te reinigen is. EVO_AD beschikt over twee afdichtingsrubbers, en kan worden uitgerust met driedubbel functioneel glas tot een dikte van 52 mm - bij gebruik van statische droge beglazing zelfs met glas tot 54 mm dik.

 

EVO_TT

Het raamsysteem EVO_TT beschikt over een intelligent afdichtingsconcept met doorgaans drie afdichtingsrubbers. De middelste afdichting in de kozijnsponning draag wezenlijk bij aan de verbetering van de thermische isolatie. Zo kunnen al zonder aanvullende maatregelen, zoals thermisch gescheiden kozijnstijlen, uitzonderlijk goede thermische isolatie-eigenschappen worden bereikt - zelfs goedgekeurd voor het passiefhuis. Bovendien beschermt de middelste afdichting de beslagelementen tegen binnendringend vocht, en leidt tot betere prestaties bij het openen, vooral bij lage buitentemperaturen.

EVO_HST

Uniek uitzicht - Meer licht, meer design
Hefschuifdeuren zijn uitstekend geschikt voor de overgang naar een terras, balkon of tuin. Geniet van het uitzicht en geniet tegelijkertijd van het binnenvallende licht! Bij de EVO-hefschuifdeuren kunt u kiezen uit twee uitvoeringen: behalve de klassieke, symmetrische versie, wordt ook een moderne designuitvoering aangeboden, met een groter glasoppervlak en daardoor een verbeterde lichtinval. Zo zijn lichtovergoten ruimtes binnenkort niet langer een droom, maar een echte woonbeleving.

Decorfolies

Acrylcolor

Newsletter

Wilt u op de hoogte blijven van ons bedrijf, onze producten en actuele ontwikkelingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!