BOUWEN VOOR DE TOEKOMST EN DAARBIJ CO2 UIT DE LUCHT HALEN! UITGESETELD TOT 2021!

De actuele discussies rond stikstof, PFAS en CO2 tonen aan dat we niet meer kunnen bouwen zoals we de afgelopen 150 jaar hebben gedaan. We zoeken naar oplossingen hoe we economie en ecologie in balans krijgen. Gelukkig zijn er oplossingen om te bouwen met producten die goed zijn voor mens en natuur: door te bouwen met hout.
 
Sinds 1992 ontwerpt en produceert Terhalle thermisch geïsoleerde houten gebouwschillen op 60.000 vierkante meter productieruimte. Vergaand geprefabriceerd en met ultramoderne machines realiseren wij onder andere eengezinswoningen en appartementencomplexen, van cascobouw tot sleutelklaar. Met beperkte bouwtijd creëren wij zeer energiezuinige woon- en verblijfruimtes met een aangenaam leefklimaat en lage energiekosten. Met hout bouw je voor de toekomst.
 
Graag nodigen wij u uit bij ons in Ahaus voor een bezoek aan onze fabriek én aan het houtskelet Innovatiehuis dat Terhalle nu bouwt.

Door de voortdurende verspreiding van het coronavirus COVID-19 is het voor ons helaas niet mogelijk in 2020 het evenement: "BOUWEN VOOR DE TOEKOMST" te houden. We betreuren deze situatie ten zeerste, want we zijn meer dan enthousiast over de vele aanmeldingen en uw interesse voor ons evenement! Alle personen die zich al aangemeld hebben worden geregistreerd voor de nieuwe datum in 2021. We maken de exacte datum nog bekend.
 

* Verplichte velden

Newsletter

Wilt u op de hoogte blijven van ons bedrijf, onze producten en actuele ontwikkelingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!