Terhalle werd in 1986 als timmerfabriek opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met circa 300 medewerkers. De toenemende vraag naar fijn timmerwerk resulteerde in 1990 in de oprichting van houtbewerkingsbedrijf Terhalle. De productie en montage van de eerste huizen in houtskeletbouw begon in 1992. Door de stijgende vraag bouwen we sinds 1995 turnkey (sleutelklare) gebouwen. Het productaanbod werd in 2007 gecompleteerd met het maken van ramen en gevels. Terhalle onderscheidt zich door zijn expertise, motivatie en plezier bij het realiseren van klantenwensen. De bedrijfsactiviteiten van de ondernemingsgroep bestaan uit houtbouw, projectbouw, afbouw, ramen en gevels. De focus ligt op een individuele fabricage, hoge betrouwbaarheid en gegarandeerde productkwaliteit.

Bedrijfsfilosofie van Terhalle:

Zolang beter mogelijk is, is goed voor ons niet goed genoeg

Voor onze klanten

Onze klanten staan ​​centraal in ons werk. Hun wensen zijn de drijfveren van onze activiteiten en hun tevredenheid is ons doel. Alles draait om de beste op maat gemaakte oplossing. We zijn enthousiast over ons werk en willen u daarmee inspireren.

Hout - wij houden van natuurlijk

Met trots kunnen we zeggen dat we bouwen met een duurzaam en natuurlijk materiaal. Voor ons betekent dit een verantwoord gebruik van natuurlijke bronnen en de voorkeur voor producten van duurzame en gecertificeerde herkomst. Daarbij letten wij op de hoogste kwaliteit en dragen zorg voor een perfecte verwerking.

Ons team voor u in actie

Ons team van medewerkers is bevlogen en gaat met plezier aan het werk. De hoge vakkundigheid wordt door voortdurende bijscholing versterkt. Ons team geniet uitstekende arbeidsvoorwaarden waarbij gezondheid, veiligheid op het werk en persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

Competent sinds 30 jaar

Ons bedrijf staat al bijna 30 jaar voor vooruitgang en innovatie. We blijven alert en werken continu aan verbetering. We complementeren de waarden van een familiebedrijf met de waarden van een modern en toekomstgericht team.

Alles in één hand

We bieden onze klanten een volledige service. Onze producten en diensten worden voortdurend uitgebreid en geoptimaliseerd ten behoeve van onze klanten. Flexibiliteit, stiptheid en snelheid kenmerken ons werk.

Kwaliteit, economie en ecologie

En dat zonder compromis! Dit principe is van toepassing op de kwaliteit van alle Terhalle-producten, -diensten en -processen. We vertrouwen op partnerschappen met leveranciers en hun merkproducten en combineren economie en ecologie.

Newsletter

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden over ons bedrijf, onze producten en actuele ontwikkelingen? Abonneert u zich dan hier op onze nieuwsbrief!