Vrijstaande woning

Hieronder ziet u het inspiratiemodel dat we hebben ontwikkeld. Deze kunt u helemaal naar uw wensen aanpassen!

Vrijstaande woning

Hieronder ziet u het inspiratiemodel dat we hebben ontwikkeld. Deze woning zou ook gedraaid op het kavel gezet kunnen worden. Kortom: een echt droomhuis!

Woningspecificaties

Deze compacte kubistische woning is een echte eye-catcher. De expressieve witte volumes worden doorbroken door stoere “metaal-look” elementen in de gevels. Deze woning straalt één en al kracht uit. De houtskeletbouwgevels worden afgewerkt in wit pleisterwerk met accenten in hout. De gevelopeningen met aan de voorzijde  een resaliet, waardoor er veel ruimte en licht in de entree komt, een hoekkozijn maakt het geheel compleet. De mix van stucwerk, hout en “metalen” elementen maken het contrastrijk en sprekend, maar geven de woning wel textuur en een warme uitstraling

 

Vrijstaande woning incl. garage

Kenmerken  

Afmeting breedte10,80 m
Afmeting diepte6,90 m
Goothoogteca. +6,00 m P
Nokhoogte
Brutovloeroppervlakte (BVO)186,8 m2 (incl. garage)
Gebruiksoppervlakte (GBO)118,8 m2 (+16,8 m2 garage) = totaal 136,6 m2 *
Verblijfsgebied (VG)85,6 m2
Verblijfsruimte (VR)85,3 m2
Inhoud (BVI)545,24 m3 (incl. garage)

* Gebruiksfunctie: Woonfunctie (118.8 m2) + overige gebruiksfunctie (16.8 m2)

Vrijstaande Schuurwoning

Hieronder ziet u het inspiratiemodel dat we hebben ontwikkeld. Deze kunt u helemaal naar uw wensen aanpassen!

Schuurwoning woning

Hieronder ziet u het inspiratiemodel dat we hebben ontwikkeld. Deze woning zou ook gedraaid op het kavel gezet kunnen worden. Kortom: een echt droomhuis !

Woningspecificaties

Deze schuurwoning met moderne uitstraling is ontworpen om op te gaan in het omringende landschap. De uitvoering in houtskeletbouw zorgt voor een enorm leefcomfort en de vele zichtlijnen in diverse richtingen creëren een aangename ruimtelijkheid. Door de grote raampartijen lopen buiten en binnen soepel in elkaar over. Aan de voorzijde een risaliet, uitgevoerd met veel glas en gebruik van natuurlijke materialen, de doorgetrokken dakkapel aan de achterzijde zorgt voor een vloeiende overgang tussen de transparante achtergevel en het dak. Op de begane grond een entree met toilet, vanuit de hal komt men in de keuken met eetgedeelte, met daarnaast de woonkamer. Alle belangrijke leefruimtes bevinden zich daardoor aan de tuinzijde. De hoofdslaapkamer kan voorzien worden van een inloopkast, verder zijn nog twee slaapkamers. De dakkapel in de badkamer zorgt voor extra ruimte en licht.  Uiteraard kan dit geheel naar uw wensen en situatie worden aangepast, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond of een extra werkkamer.

 

Afmeting breedte11,40 m (eckl. overkapping 2,40m)
Afmeting diepte8,40 m
Goothoogteca. +2,80 m P
Nokhoogteca. +8,70 m P
Brutovloeroppervlakte (BVO)140,8 m2 * (excl. overkapping 20,2 m2)
Gebruiksoppervlakte (GBO)140,8 m2 (overige 10,3 m2)
Verblijfsgebied (VG)93,9 m2
Verblijfsruimte (VR)94,1 m2
Inhoud (BVI)612,90 m3 (excl. buitenruimte 126,86 m3)

* Gebruiksfunctie: Woonfunctie (140.8 m2) + Overige gebruiksfunctie (10.3 m2)