Bedrijfsfilosofie van Terhalle:

Zolang beter mogelijk is, is goed voor ons niet goed genoeg

Voor onze klanten

Onze klanten staan ​​centraal in ons werk. Hun wensen zijn de drijfveren van onze activiteiten, hun tevredenheid is ons doel. Alles draait om de beste en op maat gemaakte oplossing. We zijn enthousiast over ons werk, zodat we u inspireren.

Hout - wij houden van natuurlijk

We zijn trots om te bouwen met een duurzaam en natuurlijk materiaal. Voor ons betekent dit een verantwoord gebruik van natuurlijke bronnen en de voorkeur voor producten van duurzame en gecertificeerde herkomst. Daarbij letten wij op de hoogste kwaliteit en een perfecte verwerking.

Ons team voor u in actie

Ons team van medewerkers is bevlogen, gelukkig en met plezier op het werk. De hoge vakkundigheid wordt door voortdurende bijscholing versterkt. Ons team geniet uitstekende arbeidsvoorwaarden waarbij gezondheid, veiligheid op het werk en persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

Competent sinds 30 jaar

Ons bedrijf staat al 30 jaar voor vooruitgang en innovatie. Wij blijven alert en werken continu aan verbetering. We combineren de waarden van een familiebedrijf met de waarden van een modern en toekomstgericht team.

Alles in één hand

We bieden onze klanten een uitgebreide full service. Onze producten en diensten worden voortdurend uitgebreid en geoptimaliseerd ten behoeve van onze klanten. Flexibiliteit, stiptheid en snelheid kenmerken ons werk.

Kwaliteit, economie en ecologie

Compromisloos! Dit principe is van toepassing op de kwaliteit van alle Terhalle producten, diensten en processen. We vertrouwen op partnerschappen met leveranciers en hun merkproducten. We zorgen ervoor economie en ecologie te combineren.

Newsletter

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden over ons bedrijf, onze producten en actuele ontwikkelingen? Abonneert u zich dan hier op onze nieuwsbrief!